Sunday ,26 May 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > ФК Вардар со нов дизајн на Веб-сајтот

ФК Вардар со нов дизајн на Веб-сајтот

vardarfans foto

Од вчера официјалниот сајт на нашиот црвено – црн шампион   fkvardar.mk   има  “ново руво“.

Истиот е со сосема нов дизајн, со збогатени содржини за фановите и навивачите на ФК Вардар кои ќе може да се информираат за случувањата во и околу нашиот љубимец. Им го честитаме новиот дизајн, а собено нас како редакција на Вардар Фанс кој ги подржуваме и промовираме младите фудбалски категории,  не радува што конечно и на официјалниот сајт добива свое место во посебна категорија. Единствено необично е насловот на категоријата,  “ретро“ поимот подмладок. За крај им посакуваме успешна работа.