Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > „Петлињата“ на ФК Вардар гостуваат на Аеродром 2018, на натпревари во Регионалната Скопска Лига
„Петлињата“ на ФК Вардар гостуваат на Аеродром 2018, на натпревари во Регионалната Скопска Лига

„Петлињата“ на ФК Вардар гостуваат на Аеродром 2018, на натпревари во Регионалната Скопска Лига

Во рамките на 3.коло во Регионалната Скопска Лига, петлињата на ФК Вардар ќе гостуваат кај екипата на Аеродром 2018.

Натпреварите се закажани да се одиграат во сабота (14.10) на игралиштето на АМС во Ново Лисиче, со почеток од 09:00 за генерациите 2010 и во 10:30 часот за генерациите 2009.