Sunday ,26 May 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Ново коло во детската фудбалска лига
Ново коло во детската фудбалска лига

Ново коло во детската фудбалска лига

Во сабота и недела на програмата е ново коло во детската фудбалска лига, во кое активни ќе бидат сите генерации на фудбалскиот клуб Вардар.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари:

Вардар (1) генер. 2006 – Албарса 1  09:40  ( сабота)

Вардар (2) – Албарса 2    10:50  ( сабота)

Вардар (1) генер. 2007 – Еуроспорт  17:30 ( сабота)

Вардар (2) – Куманово  16:30  ( сабота)

Вардар (1) генер. 2008 – Албарса  11:30  ( сабота)

Вардар (2) – Милано  12:30  ( сабота)

Вардар (1) генер. 2009 – Смилковци  09:00  (недела)

Вардар (2) – Еуроспорт 10:00  (недела)

Вардар (1) генер. 2010 – Кул 1  11:40  (недела)

Вардар (2) – Кул 2   12:30  ( недела)