Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига
Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд, на терените на ФФМ, ново коло во детската лига ќе одиграат генерациите на ФК Вардар. Генерацијата родени 2007 година своите натпревари ќе ги одиграат во недела, додека 2008, 2010 и 2011 ќе играат во сабота. Настап нема да има генерација 2009.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари за екипите на Вардар:

Вардар (1) генер. 2007 – Драчево  08:30

Вардар (2) – Албарса (2)  09:40

Вардар (2) – генер. 2008 – Милано  (2)   11:30

Вардар (1) генер. 2010 – Шкупи  16:30

Вардар (2) – Бутел  14:30

Вардар (1) генер. 2011 – Милано   13:40

Вардар (2) – Еуроспорт  14:30