Friday ,12 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Екипата на Форца е следен противник во Регионалната Скопска Лига.
Екипата на Форца е следен противник во Регионалната Скопска Лига.

Екипата на Форца е следен противник во Регионалната Скопска Лига.

Екипата на Форца е следен противник во Регионалната Скопска Лига.

Натпреварите од 8.коло против Форца ќе се одиграат во недела (19.11) на теренот во Аеродром, со почеток од 09:00 за генерација 2010 и 10:30 за генерација 2009.