Tuesday ,18 December 2018
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Од Вардар до Арсенал – Јохан Зизајковски
Од Вардар до Арсенал – Јохан Зизајковски

Од Вардар до Арсенал – Јохан Зизајковски

Јохан Зизајковски е млад талент кој од Вардар замина во славниот гигант Арсенал. Дека Зизајковски е голем талент покажуваат и видео материјалите во кои може да се види како Јохан ги тресе мрежите на противниците. Во овој момент Зизајковски е дел од првиот тим на академијата на Арсенал во Америка.

detska-liga-vardar-sportefe-generacija-2008-godina-8628

Зизајковски беше дел од Вардар до 2016  година, каде тренер му беше Павел Неделковски.