Tuesday ,15 October 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Јакимовски на центарот во Маџари
Јакимовски на центарот во Маџари

Јакимовски на центарот во Маџари

На утрешната пресметка меѓу двата наши најдобри клубови, главен судија ќе биде Дејан Јакимовски. На Јакимовски ќе му помагаат Караколев Никола од Штип и Димитријевиќ Дејан од Скопје, додека пак четврти судија ќе биде Саздовски Зоран од Штип. Дополнителни судии зад головите ќе бидат, Младеновски Марјан и Ѓоргиев Крумислав.

Дојдете утре, и уживајте во ова дерби и навивајте за Вардар!