Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Останати уште 5.800 билети
Останати уште 5.800 билети

Останати уште 5.800 билети

Билети за вечерашниот натпревар сеуште има. Иако има уште некаде околу 5.800 билети, се очекува до 19 часот голем дел од нив да бидат продадени.

За Западната трибина се останати некаде околу 2.900 билети, за Северната трибина има уште 850 билети, за Јужната уште само 758, додека пак за источната уште некаде околу 1.300 билети.

Мало потсетување, билетарата пред Градскиoт стадион ќе работи од 10 часот па се до 19. Набавете си билети навреме и заедно да навиваме за Вардар.