Monday ,05 June 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Пионерските екипи во сабота ќе ги играат одложените натпревари со Њу Старс

Пионерските екипи во сабота ќе ги играат одложените натпревари со Њу Старс

Одложените натпревари од вонредното 6.коло за пионерските екипи ќе се одиграат во сабота. Поради прогласената тридневна жалост во Македонија, натпреварите кои беа закажани за среда, истите се одложија.

Во сабота, пионерските екипи ќе гостуваат на Игралиштето на АМС во Ѓорче Петров, кај екипата на Њу Старс. Натпреварот на помладите пионери ќе започне од 12:00 часот, додека пионерските екипи ќе играат од 14:00 часот.