Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Победа за Вардар на пионерската средба со ФК Победа
(Фотогалерија) Победа за Вардар на пионерската средба со ФК Победа

(Фотогалерија) Победа за Вардар на пионерската средба со ФК Победа

Викендов, пионерите на ФК Вардар дојдоа до победа на средбата од првото пролетно коло на домашен терен со тимот на ФК Победа од Прилеп. Избраниците на Саше Божиноски остварија успех и триумфираа со резултат 1-0 (1-0) во ова воведно коло во 2022 година.

0 0a 1 2 2a 2g 3 4 5 5g 6 6y 7 7u 8 9 274828282_10221060355120735_4473760688072022331_n 274830759_10221060358520820_2504343791392735967_n 274849952_10221060349800602_3265150526135049339_n 274857540_10221060346480519_2456060834335114955_n 274858445_10221060351680649_8861455907912387423_n 274862787_10221060352680674_6866876252781528679_n 274864122_10221060345920505_5091202708964670800_n 274865295_10221060349680599_3422762548698947486_n 274871269_10221060353240688_5403237712282028303_n 274880413_10221060348800577_4247683206443948667_n 274940029_10221060348680574_5745932175500486425_n 274943210_10221060359960856_7296552766335633771_n 274949489_10221060356040758_7693352470325703811_n 274984122_10221060345480494_7884644403308970317_n 274985559_10221060356600772_4148854917610265238_n 274988201_10221060348200562_7279395609460012377_n 274989970_10221060354080709_1529762933422665102_n 274994589_10221060359200837_5894963047750058933_n 275006949_10221060357560796_5827535991114484633_n 275045510_10221060361360891_145979731355369091_n