Saturday ,08 August 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Последно есенско коло во детската фудбалска лига ( распоред)
Последно есенско коло во детската фудбалска лига ( распоред)

Последно есенско коло во детската фудбалска лига ( распоред)

Претстојниов викенд на програмата е последното коло од есенскиот дел во детската фудбалска лига. Генерациите 2008 и 2009 ќе одиграат по две кола, додека генерацијата 2011 ке одигра едно коло.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за вардаровите екипи:

Вардар (2) генер.2008 – Драчево (2)  11:00 ( сабота)

Вардар (1) генер.2008 – Милано (1)    11:00  ( недела)

Вардар (2) – Маџари   10:00      ( недела)

Вардар (1) генер.2009 – Албарса  10:00    ( сабота)

Вардар (2) – Сарај      12:00   ( недела)

Вардар (1) генер. 2011 – Карев  14:00  ( сабота)

Вардар (2) – Македонија Ѓ.П   14:50    ( сабота)