Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Табели во Супер Лигата после финиш на есенскиот дел, младинците се први, помладите пионери втори на табелата
Табели во Супер Лигата после финиш на есенскиот дел, младинците се први, помладите пионери втори на табелата

Табели во Супер Лигата после финиш на есенскиот дел, младинците се први, помладите пионери втори на табелата

Комплетирани се табелите во сите четири младински лиги, младинците на Вардар се есенски шампиони, додека помладите пионери се наоѓаат на второто место. Пионерите се позиционирани на 5, додека кадетите на 8.место.

Помлада пионерска Супер лига

pomladi

Пионерска Супер лига

PIONERI

Кадетска Супер лига

kadeti

Младинска Супер лига

mladinci