Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Четири порази за младите екипи на ФК Вардар од А.Пандев, преглед на резултати
Четири порази за младите екипи на ФК Вардар од А.Пандев, преглед на резултати

Четири порази за младите екипи на ФК Вардар од А.Пандев, преглед на резултати

Помлада пионерска Супер лига

Охрид – Кул  1:2

Милано – Брегалница  0:1

Шкендија – Победа  4:0

Работнички – Пелистер   1:1

Вардар – Академија Пандев  1:2

Македонија Ѓ.П – Шкупи  0:0

Пионерска Супер лига

Охрид – Кул  3:1

Милано – Брегалница  2:2

Шкендија – Победа   8:0

Работнички – Пелистер  1:3

Вардар – Академија Пандев  1:2

Македонија Ѓ.П – Шкупи  2:0

Кадетска Супер лига

Кул – Охрид   4:2

Брегалница – Милано  5:1

Победа – Шкендија  ( одложен)

Пелистер – Работнички  3:0

Академија Пандев – Вардар  3:1

Шкупи – Македонија Ѓ.П  2:1

Младинска Супер лига

Кул – Охрид  4:1

Брегалница – Милано  4:1

Победа – Шкендија  (одложен)

Пелистер – Работнички  1:3

Академија Пандев – Вардар  6:1

Шкупи – Македонија Ѓ.П  4:5