Monday ,05 June 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > „Петлињата“ на ФК Вардар ќе играат со Драчево Јуниор, во 14.коло на Регионалната Скопска Лига
„Петлињата“ на ФК Вардар ќе играат со Драчево Јуниор, во 14.коло на Регионалната Скопска Лига

„Петлињата“ на ФК Вардар ќе играат со Драчево Јуниор, во 14.коло на Регионалната Скопска Лига

Во рамките на 14.коло во Регионалната Скопска Лига, нашите „петлиња“ ќе играат со екипата на Драчево Јуниор.

Натпреварите на кои ние условно ќе бидеме домаќини, ќе се одиграат во сабота (01.04) на теренот „Циглана“ во Драчево. Истите ќе започнат во термините од 10:00 и 12:00 часот.