Saturday ,11 July 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Фудбалерите и вработените на ФК Вардар се НЕГАТИВНИ
Фудбалерите и вработените на ФК Вардар се НЕГАТИВНИ

Фудбалерите и вработените на ФК Вардар се НЕГАТИВНИ

ФК Вардар ја информира јавноста дека добиените резултати од вчерашното тестирање за Ковид-19 на фудбалерите и вработените се НЕГАТИВНИ!

Благодарност до синдикатот на фудбалери на Македонија и Клиничката болница Аџибадем Систина за извршеното тестирање , велат од ФК Вардар.

Лидерот ќе може да продолжи со тренинзи и да се подготвува за доигрувањето на првенството.