Saturday ,11 July 2020
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Нова песна на Комити Запад: Нема правда за нас…
(ВИДЕО) Нова песна на Комити Запад: Нема правда за нас…

(ВИДЕО) Нова песна на Комити Запад: Нема правда за нас…

Верната сенка на сите црвено-црни тимови, нивните најверни навивачи, Комити Запад објавија на својата официјална страница нова песна. Во продолжение текстот на истата и видео:

Нова песна !
 Комити,
главен проблем сме со години
верни сме до крај на идеалите
на Скопски Вардар и другарите 
…ВИДЕО!