Thursday ,28 September 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (ФОТО) Андреев ја вооигрува екипата за мечот со Апоел
(ФОТО) Андреев ја вооигрува екипата за мечот со Апоел

(ФОТО) Андреев ја вооигрува екипата за мечот со Апоел

Вчерашниот тренинг на Фк Вардар мина низ објективот на Вардар фанс, според тоа што можевме да го видиме нашиот тренер Андреев ја воигруваше формацијата 5-4-1, нешто слично што се играше на тренинзите, и на натпреварите во Австрија.

Од наш агол:
Според тоа што го видовме, и што се воигруваше, Андреев се чини дефинитивно ќе игра со формација 3-4-3 во фаза на напад и 5-4-1 во фаза на одбрана. Ако нема некои неочекувани повреди составот е следниот:
Пача-Грне,Даре,Немања,Влатче,Хоф,Никола,Боби,Фелипе,Шиле и Фичо. Во зависност од ситуацијата за време на утакмицата таму, во комбинација да влезат од клупа се Артак, Јаско и Ацо. (Можеби во тимот ќе се најде и Горан Попов, кој почна со тренинзи малку подоцна во Австрија)
Исто така во Австрија најдобар поединец беше и Дашјан, кој може да се најде во првите 11-мина на Кипар.