Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Бојовиќ, Стојчевски, Иванов, Серафимовски, Ристовски во Љубанци
Бојовиќ, Стојчевски, Иванов, Серафимовски, Ристовски во Љубанци

Бојовиќ, Стојчевски, Иванов, Серафимовски, Ристовски во Љубанци

Откако тренерот на Вардар Сергеј Андреев им соопшти на овие 5-мина играчи дека не се во плановите за новата сезона, тие заминаа за Љубанци. (Кој на позајмица, кој како слободен играч.)
Љубанци оваа сезона влезе во втората лига, и гради тим за почит, тим составен од 5-мина вардарци, тим споен на  младост и искуство.

Тимот ги доби:
Борјан Ристовски
Раденко Бојовиќ
Стојан Стојчевски (позајмица)
Виктор Серафимовски (позајмица)
Димитар Иванов (позајмица)