Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Историја > (ВИДЕО) Интервју со Стеван Панов – еден од основачите на ФК Вардар
(ВИДЕО) Интервју со Стеван Панов – еден од основачите на ФК Вардар

(ВИДЕО) Интервју со Стеван Панов – еден од основачите на ФК Вардар

Интервју со Стеван Панов – еден од основачите на ФК Вардар, извадок од емисијата „Полн Кадар“, Телевизија Скопје, 1987.

Интервјуто во кое можете да дознаете многу интересни работи за ,,црвено -црните”, можете да го погледнете ОВДЕ.