Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > ЕКСКЛУЗИВО РЕТРО ВИДЕО- КАКО ФК ВАРДАР ЈА ОСВОИ ЕСЕНСКАТА ТИТУЛА ВО ЛЕГЕНДАРНАТА1986/87
ЕКСКЛУЗИВО РЕТРО ВИДЕО- КАКО ФК ВАРДАР ЈА ОСВОИ ЕСЕНСКАТА ТИТУЛА ВО ЛЕГЕНДАРНАТА1986/87

ЕКСКЛУЗИВО РЕТРО ВИДЕО- КАКО ФК ВАРДАР ЈА ОСВОИ ЕСЕНСКАТА ТИТУЛА ВО ЛЕГЕНДАРНАТА1986/87

Видео од антологиската шампионската сезона 1986/87 кога црвено-црните беа шампиони на екс Југославија. На почеток да искажеме голема благодаронсот до човекот кој ова вредно парче видео матријал го зачувал од заборавот во својата архива и ни го даде да го споделиме со сите минати, сегашни и идни вардарови вљубеници.

Видео репортажа од мечевите како ФК Вардар таа 1986 година стигна до есенската титула во Југословенската лига истата пролет и ја зачува и се промовираше во Шампион. Нема многу да ве воведуваме во видеото погледнете ги тие славни моменти за црвено-црните предводени од легендарниот Андон Дончевски кој за помошници ги имаше Методија Спасовски и Кочо Димитовски. Уживајте во овој 6-7 минутен времеплов полн со убави емоции за времето кога Вардар владееше од Триглав до Гевгелија , уживајте во головите на Панчев, полните трибини …