Friday ,22 March 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Во сабота ќе се одигра четвртото пролетно коло во детската фудбалска лига
Во сабота ќе се одигра четвртото пролетно коло во детската фудбалска лига

Во сабота ќе се одигра четвртото пролетно коло во детската фудбалска лига

Во сабота ќе се одигра четвртото пролетно коло во детската фудбалска лига. Повторно активни ќе бидат сите генерации на Вардар, кои ќе атакуваат на нови победи во лигата.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари, за сите екипи на Вардар:

Вардар (1) генер. “2005“ – Работнички 09:40

Вардар (2) – Петровец  08:30

Вардар (1) генер. “2006“ – Албарса  14:00

Вардар (2) – Работнички (1)  15:00

Вардар (1) генер. “2007“ – Скупи 11:00

Вардар (2) – Гоблен 12:00

Вардар (3) – Форца 1  16:00

Вардар (1) генер. “2008“  – Работнички 13:00

Вардар (2) – Форца 1  14:00

Вардар (1) генер. “2009“ – Кул 1  14:15

Вардар (2) – Њу Старс 2  13:30

Вардар (1) – генер. “2010“ – Гроздановски  10:30

Вардар (2) – Работнички  09:45