Saturday ,27 February 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Во недела продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига
Во недела продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига

Во недела продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига

Во недела ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига. Во сабота ќе се одработуваат училишни часови, затоа ова коло во детската лига е поместено за недела. Активни ќе бидат сите екипи на Вардаровите генерации.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за нашите екипи:

ФК Вардар (1) генер. “2004“ – Куманово  12:30

ФК Вардар (2) – Спорт Ефе  13:40

ФК Вардар (1) генер. “2005“ – Металург  09:00

ФК Вардар (2) – Сарај  11:00

ФК Вардар (1) генер. “2006“ – Кул Здравје 2  12:00

ФК Вардар (2) – Шкупи   14:00

ФК Вардар (1) генер. “2007“ – Куманово  11:00

ФК Вардар (2) – Скупи  13:00

ФК Вардар (1)  генер. “2008“ – Спорт Ефе  10:30

ФК Вардар (2) – Форца 2   11:15