Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија-2) Фудбалска “Jуниор” лига, прв пролетен турнир

(Фотогалерија-2) Фудбалска “Jуниор” лига, прв пролетен турнир

00 01 02На теренот во населбата Јане Сандански започна пролетниот дел од фудбалската Јуниор лига, на истиот се натпреваруваа 11 вардарови фудбалски школи. Тие земаа учество  со своите фубалерчиња од генерации родени 2003 – 2006 година. Од истите може да погледнете извештаии (види) и фотогалерии (види) на нашиот сајт.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17