Monday ,21 January 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Вардарци триумфални и во вчерашните настапи на турнирот во Несебар
(Фотогалерија) Вардарци триумфални и во вчерашните настапи на турнирот во Несебар

(Фотогалерија) Вардарци триумфални и во вчерашните настапи на турнирот во Несебар

Во  Несебар, Бугарија т и генерации на ФК Вардар се наоѓаат на силен меѓународен турнир, тие вчера го одиграа третиот натпреварувачки ден. Генерацијата родени “2005“ , “2006„ и најмалата родени 2008 година досега имаат 100% ефект на турнирот. Тие од десет меча имаат десет победи.

1 2a 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38