Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Замена на онлине билетите, и ваучерите денес и утре од 12-20 часот
Замена на онлине билетите, и ваучерите денес и утре од 12-20 часот

Замена на онлине билетите, и ваучерите денес и утре од 12-20 часот

Конечно ни стигна и соопштение и за онлине влезниците, и  ваучерите како ќе се подигнуваат.
Се со цел да се олесни влегувањето на сите гледачи кои имаат купено онлајн билети ќе отвориме посебни влезови за онлајн картите на Југо-Источната трибина и на Северо-Источната трибина.
Истите ќе бидат посебно обележани и на нив ќе може да се влезе само со онлајн купените билети.

За  да влезат потребно е да го имаат испечатено PDF ваучерот кој само они го имаат добиено на мејл и истиот испечатен да го приложат на врата за скенирање.
ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ МОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НА ВАШИТЕ ИМЕИЛ АДРЕСИ.

Напред Вардар!

tinder boost no matches free thai dating websites