Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > Комити > Акцијата „Купи билет за спас на ФК Вардар“ ја надмина бројката од 10.000 купени билети
Акцијата „Купи билет за спас на ФК Вардар“ ја надмина бројката од 10.000 купени билети

Акцијата „Купи билет за спас на ФК Вардар“ ја надмина бројката од 10.000 купени билети

Акцијата на популарните „Комити“ Купи билет, за спас на ФК Вардар ја надмина бројката од 10.000 купени билети. Во акцијата секојдневно се вклучуваат поранешни имиња кои биле дел од историјата на клубот. Целта е да се помогне на Вардар во овие тешки времиња за најтрофејниот македонски клуб, повик за акцијата упатија Вујовиќ, Прибак, Бајевски, Абутовиќ и ред други.

145642391_1371075149905452_4450494845410686342_o 146298086_1373836882962612_6650076952173017943_o 146793073_10157450051136012_5532091019142219309_o 147494813_1373511672995133_8630317970715194987_o