Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > Комити двојна викенд програма
Комити двојна викенд програма

Комити двојна викенд програма

По подолга пауза, најверните навивачи на Вардар организираат двојна викенд програма. Најпрвин, во сабота Комитите ќе одат на ракомет, а во недела ќе го бодрат и ФК Вардар во Кратово. Целото инфо на Комити ви го пренесуваме во продолжение:

Двојна викенд програма !!!

САБОТА 01.10.2016
РК ВАРДАР – Мешков Брест
Лига на шампиони
Јане Сандански, 17:30часот
со членска бесплатно, без членска 50ден.

НЕДЕЛА 02.10.2016
Силекс – ФК ВАРДАР
стадион Кратово, 15:00часот
собир: железничка, 11:00часот
со членска 50ден, без членска 100ден.

КОМИТИ ЗАПАД !!!