Sunday ,09 August 2020
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Посетете го Фан шопот на Комити, во продажба нови производи
(ФОТО) Посетете го Фан шопот на Комити, во продажба нови производи

(ФОТО) Посетете го Фан шопот на Комити, во продажба нови производи

фотографија на Фан Шоп „Комити“

Запалка ЦЦБ цена: 35ден. Со членска карта: 28ден

 

Пред помалку од еден месец се отвори фан шоп на навивачката група Комити-Запад. Истиот е лоциран на булерварот “Свети Климент Охридски“, спроти ноќниот клуб „Мамас“. Во него ќе имате можност да изберете многу од производите со знакот на најдобрата навивачка група КОМИТИ како и производи со знакот на нашиот миленик ВАРДАР.

 

фотографија на Фан Шоп „Комити“

Дрес ФК/РК Вардар 2016/2017 достапни сите величини за деца и возрасни цена: 1500 ден цена на принтање: само бројка и име 150ден, комплет со спонзори, бројка и име 300 ден.

 

Сите кои поседуваат членска карта од КОМИТИ, ке можат производите да ги купуваат со 20% попуст. Од понеделник до петок истиот ќе биде во функција од 14:00-20:00 часот, додека во сабота и недела работното време ќе биде од 12:00-20:00 часот. За подетални и најточни информации за производите, цените, попустите и се останато може да се информирате на нивната официјална страна- ОВДЕ!

фотографија на Фан Шоп „Комити“

Пенкало КОМИТИ цена: 35ден. Со членска карта: 28ден.

 

фотографија на Фан Шоп „Комити“