Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Фан шоп Комити со екстра новогодина понуда- Пакет од 8 производи за само 1500 ден.
(ФОТО) Фан шоп Комити со екстра новогодина понуда- Пакет од 8 производи за само 1500 ден.

(ФОТО) Фан шоп Комити со екстра новогодина понуда- Пакет од 8 производи за само 1500 ден.

Фан шопот на навивачката група на Вардар, верните Комити Запад со екстра новогодина понуда за своите членови и симпатизери. Тие нудат дури осум производи од нивната палета по екстремно поволна цена од само 1.500,00 денари за сите. Понудата важи од денес петок, од 23.12.2016 до последниот ден во оваа календарска година 31.12.2016. Пакетот ги содржи следните осум производи:

fan-shop

1. дуксер ВЕСТ
2. маица 1987
3. привезок КОМИТИ
4. пепелник (по избор)
5. шолја К387
6. запалка (по избор)
7. пенкало (по избор)
8. фрешер ОН ТУР

За подетални и најточни информации за овој пакет, другите понуди, кутија за донација за нивната новогодишна хуманитарна акција и.т.н посететеа ја нивната официјана страница- тука.