Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > ,,Никна” одличен графит во Карпош!
,,Никна” одличен графит во Карпош!

,,Никна” одличен графит во Карпош!

Одличен графит ,,никна” на територија на Општина Карпош. ,,Комити” изработија уште едно мајсторско сликовно дело.
.
,,На нашиот 35 – годишен Јубилеј, по градските ѕидини, да се потсетиме на отсутните основачи – Скопски Легенди…
.
Го градеа нашето име, Западот ги доживеа како лидери, во Карпош израснати, прави мангупи, вечно ќе ве споменуваат вашите Комити” , велат ,,Комити”.