Monday ,05 June 2023
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) ,,Комитите” во Ченто го одбележаа празникот Богојавление – Водици

(ФОТО) ,,Комитите” во Ченто го одбележаа празникот Богојавление – Водици

272069886_3636270576497984_6444333169665815724_n

Традиционално и оваа година ,,Комитите” во Ченто го одбележаа празникот Богојавление – Водици.

Бог се јави, за многу години нека е празникот Македонци!