Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > Комити > (Фото) Комити Ченто со прв графит во новата година

(Фото) Комити Ченто со прв графит во новата година

Комити Ченто и во новата 2018 година продолжуваат со боењето во светите црвено- црни бои на својата скопска населеба. Тие изработија нов графит кој може да го погледнете на фотографијата во продолжение. Последните пет графити во 2017 може да ги погледнете на нашиот сајт-   ТУКА

dime