Sunday ,21 October 2018
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Неколку нови графити на Комити Ченто
(ФОТО) Неколку нови графити на Комити Ченто

(ФОТО) Неколку нови графити на Комити Ченто

Во текот на изминатиот период момците од Ченто изработија неколку нови графити. Во продолжение фотографии од новите дела  на Комити Ченто.

k3 k4 k5 k6 k7