Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Посета на гробот на Јане Сандански во Бугарија по повод 101 година од неговата смрт
(ВИДЕО) Посета на гробот на Јане Сандански во Бугарија по повод 101 година од неговата смрт

(ВИДЕО) Посета на гробот на Јане Сандански во Бугарија по повод 101 година од неговата смрт

Комити се формирани како патриотска група која е на браникот на македонскиот национален идентитет и вечен следбеник на македонскиот бренд број еден ВАРДАР. Тие беа во посета на гробот на Јане Сандански во соседна Бугарија по повод 101 година од неговата смрт, прекрасно видео од посетата на овие храбри македонски синови погледнете во продолжение.