Thursday ,06 August 2020
Последни:
Home > Комити > Комити: Заедно со нас на гостувањето доаѓа и екипа од Ултрас Гелзенкирхен, има организиран превоз за УГЕ и дел од нас по цена 200 ден
Комити: Заедно со нас на гостувањето доаѓа и екипа од Ултрас Гелзенкирхен, има организиран превоз за УГЕ и дел од нас по цена 200 ден

Комити: Заедно со нас на гостувањето доаѓа и екипа од Ултрас Гелзенкирхен, има организиран превоз за УГЕ и дел од нас по цена 200 ден

На утрешниот дуел во Струмица на кој Вардар со победа ќе слави есенска титула, доаѓаат и „Ултрас Гелзенкирхен”. Навивачката група „Комити” уште еднаш ги повикува своите членови да дојдат на утрешниот собир, на кој билетот ќе чини 200 денари со организиран превоз.

ВАЖНО !!!

Утре гостуваме во Струмица !
Заедно со нас на гостувањето доаѓа и екипа од Ултрас Гелзенкирхен !
Со победа славиме Есенска титула !
Со победа одиме на ‘планинците’ со голем елан и самодоверба !
Со победа прославата на 8-ми ќе биде уште повеличествена !
Има организиран превоз за УГЕ и дел од нас по цена 200 ден.
До останатите: Секој може да допринесе со тоа што на собир ќе дојде со сопствено возило. На лице место се распоредуваме по коли и делиме трошок за гориво и патарини !
По завршување на натпреварот во Струмица веднаш тргаме назад и стигаме на ракометниот спектакл против Веспрем во сала, закажан за 17:00ч.
На гости во Јане Сандански ни доаѓаат браќата Војводи од Тетово, заедно да ја најавиме прославата !
На исто место во исто време Војводи & Комити & УГЕ !!!
Јубилеи три !
Градови два !
Трибина една !

Недела (утре), 01.12.2019
Собир: Железничка станица во 10:00ч.