Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити со нови производи, јакна и шалови
(ФОТО) Комити со нови производи, јакна и шалови

(ФОТО) Комити со нови производи, јакна и шалови

Навивачите на црвено-црните скопски тимови, верните Комити Запад извадија два нови производи. Станува збор за зимски парчиња, јакна и шалови. Истите може да ги погледнете на сликите во продолжение:

a2

a