Thursday ,13 August 2020
Последни:
Home > Комити > „Комити” : ‘Свадба во Среда’ – за порано од работа
„Комити” : ‘Свадба во Среда’ – за порано од работа

„Комити” : ‘Свадба во Среда’ – за порано од работа

Популарните „Комити” ги повикуваат своите членови да присуствуваат на денешниот Куп натпревар на Градски против тимот на Шкендија.

Соопштението на навивачката група „Комити“ ви го пренесуваме во целост:

Одиме !
‘Болки во градите’ – за оправдание од часови
‘Свадба у Среда’ – за порано од работа 
Другите си знаеме – Едноставно идам да го гледам Вардар и да навивам !
Само така со овие термини !
Само дрско против оние за кои спортот е само бизнис и политика !

- Дуелот денеска, започнува со почеток од 15 и 30 часот.