Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити победија и надвор од теренот

(ФОТО) Комити победија и надвор од теренот

20882140_1159465830819843_576967190039971205_nНавивачите на Вардар во одлично светло се покажаа на вчерашниот дуел. Комитите во текот на целите 90. минути му беа верна поддршка на Вардар кон победа. Освен победата на трибините, Комитите можат да се пофалат и со одземени транспаренти на гостинските навивачи.