Sunday ,05 April 2020
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Нова навивачка песна за Вардар од „Екипа Пиво“
(ВИДЕО) Нова навивачка песна за Вардар од „Екипа Пиво“

(ВИДЕО) Нова навивачка песна за Вардар од „Екипа Пиво“

*Преземено од страницата на Комити Запад

„Црвено – Црни“ е музички проект формиран од вистински љубители на Ф.К. Вардар кои стојат позади дружината „Екипа Пиво“, како дел од „Комити Запад“ на Градскиот стадион во Скопје. После десетина години кроење планови, конечно дојде време проектот да се реализира.
Наскоро нови песни…
#ЕденЖивотЕднаЉубов #НапредВардарВоСрцеТеНосам