Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > Комити > (ФОТО+Видео) Нов графит Комити Маџари, мотив братството со УГЕ
(ФОТО+Видео) Нов графит Комити Маџари, мотив братството со УГЕ

(ФОТО+Видео) Нов графит Комити Маџари, мотив братството со УГЕ

Нов графит на  “Комити Маџари” по повод братството со навивачите на Шалке. Погледнете ги фотографиите и  видео од новиот графит кој беше изработен од момците од Маџари.
ГеСк!

km km2 km3