Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > (Видео) Комити се простија од Дуги
(Видео) Комити се простија од Дуги

(Видео) Комити се простија од Дуги

На Вчерашниот  натпревар помеѓу Вардар и прилепска  Победа имаше и многу емоции кај навивачката група Комити, тие се простија од нивниот член, Мики Трпевски – Дуги. Комитите му оддадоа почит на својот пријател Дуги кој почина пред неколку дена.

Фото: К.Сотировски