Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Р.Аикидо Вардар ја започнува новата сезона на 1.септември

Р.Аикидо Вардар ја започнува новата сезона на 1.септември

Од 1.септември клубот за реално аикидо „Вардар“ ги започнува тренинзите за нова сезона.  Во среда првиот тренинг ќе се одржи на во објектот на улица  Козле број.20, ден потоа првиот тренинг ќе го имаат вардарци и во Ново Лисиче.

ТЕРМИНИТЕ И ЛОКАЦИИТЕ НА ТРЕНИНЗИТЕ ОСТАНУВААТ ИСТИ:

-Во објектот на улица: Козле број.20 термините се следни:

*Понеделник, среда и петок со почеток во 19-00 и 20-00 часот.

-ОУ„Александар Македонски“ во Ново Лисиче термините се следни:

*Вторник и четврток  од 19-00, а  сабота од 16-00 часот работат двете возрасни групи.

 Од Вардар за сите заинтересирани велат: Сите  наши тренинзи се од отворен тип,  повелете, дојдете да се дружиме. Уписот    на нови црвено- црни членови се врши на   секој тренинг, без надокнада.