Tuesday ,31 January 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ФОТО) КК Вардар ја стартуваше и 3.смена на летниот камп
(ФОТО) КК Вардар ја стартуваше и 3.смена на летниот камп

(ФОТО) КК Вардар ја стартуваше и 3.смена на летниот камп

Кошаркарскиот клуб Вардар ја стартуваше и „третата смена“ од индивидуалниот летен камп. Истиот како и првите два се реализира на отворените терени кај хотелот „Алекандар Палас“ во Скопје. Во продолжение неколку фотографии од почетокот на оваа смена.

kk kk2 kk3 kk4 kk5 kk9