Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Останати спортови > (ВИДЕО) Мото клуб Вардар одбележува јубилеј 40.години постоење
(ВИДЕО) Мото клуб Вардар одбележува јубилеј 40.години постоење

(ВИДЕО) Мото клуб Вардар одбележува јубилеј 40.години постоење

Формиран во 1978 година, мото клубот „Вардар“ одбележува четири децении постоење. Неговиот основач, но и неговите постари и понови членови се учесници на различни видови на мото трки и мото настани, видео од одбележување на 40.години на најстариот клуб кој е активен.