Wednesday ,20 January 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Кошаркарските надежи на Вардар ги очекуваат четири натпревари
Кошаркарските надежи на Вардар ги очекуваат четири натпревари

Кошаркарските надежи на Вардар ги очекуваат четири натпревари

Четири  дуела ги очекуваат момците од Кошаркарскиот клуб „Вардар“ овој викенд. Највозрасните се гости во СЦ “Јане Сандански“, трите помлади екипи ќе бидат домаќини во малата сала при СРЦ “Кале“. Дамите од екипата М18 се слободни ова коло. Вака изгледа распоредот и саатниците на дуелите:

М18: МЗТ-Вардар (Ј.Сандански) 24/11/19 18-15ч.

М16: Вардар-ФМП Акаденија (Кале) 23/11/19 15-00ч.

М15: Вардар-ТМФ (Кале) 23/11/19 11-00ч.

М14: Вардар-Ролинг 08  (Кале) 23/11/19 13-00ч.