Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Две млади екипи на КК Вардар со нови победи
Две млади екипи на КК Вардар со нови победи

Две млади екипи на КК Вардар со нови победи

Кај младите кошаркарски екипи од изминатата недела ре-стартирани се со нов формат првенствата. Вчера, сабота 5.мај, три екипи на кошаркарскиот клуб Вардар, две машки и една женска одиграа свои напревари. Кај момците дојдовме до успех и победа над ривалите со добра игра и тимско залагање, кај дамите бевме поразени. Ова се постигнатите резултати:

f3 f2 f