Sunday ,09 August 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Борење: Утре во организација на БК Вардар ќе се организира 8-та традиционална средба на Борачите ветерани.
Борење: Утре во организација на БК  Вардар ќе се организира 8-та традиционална средба на Борачите ветерани.

Борење: Утре во организација на БК Вардар ќе се организира 8-та традиционална средба на Борачите ветерани.

Утре, петок, 20.април во организација на Борачкиот клуб  “Вардар“ ќе се организира осмата традиционална средба на Борачите ветерани. 

30594884_1664145163638688_7919547393173880832_n