Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Термини за дуелите од 9.коло на Вардар во МКЛ
Куглање: Термини за дуелите од 9.коло на Вардар во МКЛ

Куглање: Термини за дуелите од 9.коло на Вардар во МКЛ

Пред двата куgларски тима на „Вардар“ се дуелите од 9.коло во македонската кугларска лига. На двата натпревари ќе бидеме домаќини во кугларницата „Мусандра“ во Скопје. Ова се термините и саатиците за напреварите од 9.рунда во МКЛ:

-Сабота, 29.мај, Вардар(Б)-Пелистер ТС Холдинг (13:00ч)

-Вторник, 1.јуни, Вардар(А)- ЖКК ГТЦ Мусандра (17:30ч)