Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) ФК Вардар започна со тренинзи на дечиња родени 2015/16 година
(ФОТО) ФК Вардар започна со тренинзи на дечиња родени 2015/16 година

(ФОТО) ФК Вардар започна со тренинзи на дечиња родени 2015/16 година

Фудбалскиот клуб Вардар започна со тренинзи за дечиња родени 2015/16 година. Познато е дека се тренира на две локации, на спортскиот комплекс во населбата Хиподром, но и на Академијата во градски парк.

Со оглед дека се работи за почетници, најпрво се запознаваат со фудбалската топка и ги учат основите на овој спорт. Погледнете фотографии од тренингот на теренот на Академијата.

190862016_3990144654365684_5795356996482753346_n 191139694_3990145687698914_6648339473710052669_n 191199894_3990144101032406_2140738089383879309_n 191496747_3990143844365765_5362916334133281428_n 191744832_3990145674365582_923606785033115467_n 191972586_3990144817699001_3911008175011518319_n 192269779_3990146904365459_4429225196976462952_n 192532666_3990149944365155_4329289858178465822_n 192641977_3990144334365716_6218700601868097213_n 192670445_3990146197698863_8187105879674399795_n 192892256_3990144027699080_7000553567042812109_n 193283562_3990144001032416_7743672176305037241_n 193315899_3990144694365680_8572079305994381504_n 193348321_3990144427699040_2799540230662005705_n