Tuesday ,21 September 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Одбојка пренос на МТВ! Вардар-Универзитет Тетово
Одбојка пренос на МТВ! Вардар-Универзитет Тетово

Одбојка пренос на МТВ! Вардар-Универзитет Тетово

Денес македонската радио и телевизија ќе врши директен пренос од одбојкарското дерби. Во истото ќе се сретнат нашиот ОК  Вардар кој ќе биде домаќин на екипата на ОК Универзитет-Тетово. Вардарци ќе атакуваат на нов триумф во сезоната во која се едни од главните фаворити за тронот во Македонија.

Мечот кој започнува во 20:30 часот ќе биде пренесуван на МТВ-три.